Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kaş ilçesinde gökyüzünde beliren ve "insana" benzeyen cisim, vatandaşları endişelendirdi.

        Palamut Mahallesi'nde sabah saatlerinde gökyüzünde insana benzeyen bir cisim olduğunu gören vatandaşlar, korku yaşadı. Cep telefonlarıyla gökyüzündeki cismin fotoğraflarını çeken vatandaşlar, daha sonra durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

        Palamut Muhtarı Şaban Ardıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gökyüzündeki cismin oldukça büyük olduğunu ve insana benzediğini ifade etti. Jandarma ekiplerine haber verdiklerini anlatan Ardıç, "Hep beraber sokaklara çıkıp cismi inceledik. Jandarma gelince onlarla da izledik. Saat 09.00 sıralarında kuzeye doğru giderek gözden kayboldu." diye konuştu.

        - "Balonlar göz yanılgısı oluşturuyor"

        Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, jandarma ekiplerinin vatandaşların ihbarı üzerine gökyüzünde görülen cismi dürbünle incelediğini bildirdi. Bayar, cismin birbirine bağlı balon olduğunun tespit edildiğini belirterek, "Balonlar bir göz yanılgısı oluşturuyor. Bölgeye gelen turistler, zaman zaman gökyüzüne böyle balonlar bırakıyorlar. Bu da insan vücudu gibi görünmüş." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler