Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Ayık, mesajında, günümüzde insanlar için seyahat etmenin ve yeni kültürler ve yeni insanlar tanımanın lüks olmaktan çıkarak demokratik hak haline geldiğini belirtti.

        Turizmin, kültürlerin birbirini tanımasında, kaynaşmasında ve evrensel anlamda barışın sağlanmasında en önemli sektörlerin başında yer aldığını vurgulayan Ayık, şunları kaydetti:

        "Barış ve huzurun büyük bir değer haline geldiği günümüzde Türkiye olarak barış ve huzur ortamını sağlamamız, hiç şüphesiz ülkemiz ve dünya turizmini çok daha iyi noktalara ulaştıracaktır. Tüm bu duygu ve düşüncelerle turizmin geleceği için barış, huzur ve hoşgörü diler, tüm turizm camiamızın Dünya Turizm Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler