Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim ve ayakkabı yardımı yapıldı.

        ATSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programda konuşan ATSO Başkanı Bekir Sıtkı Can, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ile her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan yardımın, bu yıl da 600 öğrenciye verilmek üzere okul müdürlerine teslim edildiğini belirtti.

        İhtiyaç sahibi öğrencilere her yıl olduğu gibi bu yıl da yardım etmek istediklerini ifade eden Can, şunları kaydetti:

        "Eğitime yapılan her yardım, geleceğe yapılan büyük yatırımlardır. Bizler de elimizden geldiğince eğitim ve öğretim çağındaki öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Daha önceki yıllarda oda olarak kendi imkanlarımızla maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizi tespit etmeye çalışıyorduk fakat çok zor oluyordu. Daha sonra okul müdürlerimizle yapmış olduğumuz istişarelerin ardından yardımlarımızı müdürlerimizin yapmasının daha uygun olacağını gördük. Okul müdürlerimiz okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi daha önceden tespit ediyor. Yardımlarımız, ihtiyacı öğrencilerimize tam olarak ulaşıyor."

        Can, açıklamasının ardından 24 bin lira değerindeki yardım çeklerini, ilçedeki 9 okul müdürüne teslim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler