Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - CHP Kaş İlçe Başkanlığı tarafından, Kan Kardeşim Projesi başlatıldı.

        Partinin ilçe başkanı Ulaş Akbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, zor anda yaşam kurtarmaya katkı sağlamak için projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

        Oluşturulacak kan grubu veri bankası listesiyle en çok ihtiyaç duyulduğu anda çaresizlik ve panik yaşanmasının engelleneceğini bildiren Akbaş, söz konusu projeyle vatandaşlar arasında hayati bir dayanışma ve kan kardeşliği kapısının açılacağını söyledi.

        İsteyen herkesin oluşturulan kan bankası listesine katılarak, hayat kurtarabileceğine dikkati çeken Akbaş, şunları kaydetti:

        "İlçe başkanlığımızın açmış olduğu kan grubu veri bankası sayfasında kimlik ve adres bilgilerinin doldurulması sonucu kan grubu üye listesi oluşturulmaktadır. Tüm vatandaşlarımızı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Acil kan ihtiyacı olan vatandaşlarımız CHP Kaş İlçe Başkanlığının 0242 836 31 30 numaralı telefonuyla iletişim sağlayabilir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler