Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Mardin Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret etti.

        Dündar, gazetecilere yaptığı açıklamada, OSB'de faaliyet gösteren iş adamlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

        İş adamlarının sorunlarını dinlediklerini aktaran Dündar, "Başbakan'ın açıkladığı ve aralarında Mardin’inde olduğu 22 ili kapsayan Doğu ve Güneydoğu bölgesi kalkınma paketi üzerinde görüş alışverişlerinde bulunduk. Organize sanayi bölgesindeki sanayi üretiminin aralıksız bir şekilde devamına yönelik çalışmaların ortak bir fikir dahilinde nasıl yürütüleceğini istişare ettik." ifadelerini kullandı.

        İş adamlarının beklentilerini üst makamlara iletmek amacıyla gerekli raporları hazırladıklarını dile getiren Dündar, şöyle konuştu:

        "Hükumetimizin ekonomik politikalarına yönelik yaptığı çalışmalar organize sanayi bölgesindeki iş adamları tarafında büyük bir güven duygusu ve takdirle karşılanıyor olması sevindirici bir durumdur. Gördüğümüz kadarıyla mevcut 170 tesisin hemen hemen hepsi üretimlerini devam ettirmekte ve istihdam alanında daha güçlü bir şekilde Mardin’i temsil etmek için büyük emek sarf etmektedirler."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler