Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın Köşk CHP eski ilçe başkanı Muharrem Deniz, partisinden istifa ederek AK Parti üyesi oldu.

        Bir dönem CHP'de ilçe başkanlığı ve 2014 yerel seçimlerinde Köşk belediye başkan aday adayı olan iş adamı Muharrem Deniz, partisinden istifa etti.

        AK Parti İlçe Teşkilatında parti kayıt formunu imzalayan Deniz, 2009 yılından bu yana CHP'de aktif siyaset yaptığını belirterek, CHP'deki başarısızlığın kendisini yorduğunu dile getirdi.

        Deniz, "Biz öncelikle, Türküz, demokratız, milliyetçiyiz, vatanımızı seviyoruz. Partiler sadece bir vesiledir. Ama bu yarışın içinde ideolojik olarak tutumumuz budur. Bir maratona bin kişi katılıyor. Gücü yeten tamamlıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi 14 yıldır hükumetiyle ve icraatıyla iş başında. Biz de bu zincirin halkası olmaya karar verdik. Kısmet olursa bundan sonra burada siyaset yapacağım. Görev verilirse yerine getireceğim. Görev verilmezse de ülkemiz adına yararlı olabileceğimiz bir yerde bu partide devam ederiz." ifadesini kullandı.

        Partisinde kendisine verilen her görevi layıkıyla yerine getirdiğini savunan Deniz, "CHP'nin bu kafa yapısıyla büyümeyeceğini daha çok küçülerek kısır döngü içinde yoluna devam edeceğini gördüm. Bu süreç de beni yordu." dedi.

        AK Parti Köşk ilçe başkanı Halil Mollaoğlu ise Muharrem Deniz'in katılımından dolayı mutlu olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

        "Kendisini uzun zamandır tanıyoruz. CHP’de aktif siyaset yapıyordu. Sayın Muharrem Deniz, özellikle darbe girişimi süresince Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan'ın izlediği yolu çok takdir ettiğini söylüyordu. Partideki bazı şeyleri beğenmediğini aktardı. “Recep Tayyip Erdoğan’ın icraatları çok hoşuma gitti. Partiye katılmak istiyorum” dedi ve rozeti taktık. Köşk ilçemizde parti olarak zaten çok güçlüydük. İnanıyorum ki bundan sonra daha da güçlü olacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler