Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu, düzenlenen törenle yeni eğitim öğretim yılına başladı.

        Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, okulun konferans salonunda yaptığı konuşmada, yeni öğrenim yılının hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundu.

        Eğitimin her yaşta gerekli olduğuna vurgu yapan Pektaş, "Milli ve manevi değerlere sahip çıkmanızı istiyorum. Başarı milli ve manevi değerlerden geçer." dedi.

        Belediye başkanı Ahmet Turgay Oğuz da her zaman eğitimin yanında olduklarını belirterek, öğrencilere başarı diledi.

        Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu ise üniversitelerin sadece meslek eğitimi vermediğini belirterek, "Meslek eğitimi veren kurumlara yüksek okul denir ve öğrencilerini iş hayatına hazırlar. Üniversite eğitimi alanlar daha çok uğraştıkları disipline bir artı değer kazandırmaya çalışır. Bir düşünce üretme yeridir ve bilgi için inşa eden bir kurumdur. Üniversite, bilgiyi üretir, öğretir, sunar ve yayar." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler