Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA(AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO'nun sportif direktörü Sercan Şenel, Antalyaspor ve Konya Selçuklu Belediyespor maçlarından mağlup ayrıldıklarını belirterek, "Sezona kötü başlangıç yaptık ama hem teknik kadromuza hem de oyuncularımıza güvenimiz tam." dedi.

        Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları Antalyaspor ve Konya Selçuklu Belediyespor maçlarından mağlup ayrılarak lige iyi başlangıç yapamadıklarını ancak kısa sürede toparlanarak istedikleri sonuçları almaya başlayacaklarını söyledi.

        Geçen sezonki kadrolarının büyük bölümünü koruduklarını, ayrıca 5 tecrübeli ve kaliteli oyuncu takviyesi yaptıklarını anlatan Şenel, şöyle devam etti:

        "Ligde üçüncü sezonumuzu geçiriyoruz. Geçen iki sezonda hem oynadığımız oyunla hem de maçlarda yaşattığımız atmosferle adından övgü ile söz ettirmiş ve önemli başarılar elde etmiş bir ekibiz. Sezon başı yaptığımız değerlendirmelerde, kadroda bulunan oyuncularımızın büyük bölümünü tutmak, eksik görülen yerleri kaliteli oyuncularla takviye etmek, kaliteli bir kadro oluşturmayı planladık. Yeni oluşturduğumuz oyuncu kadromuz kaliteli ve tecrübeli oyunculardan oluşmakta."

        Sezonun ilk iki maçını deplasmanda oynamak zorunda kaldıklarını, bu durumun kendilerini olumsuz etkilediğini dile getiren Şenel, şunları kaydetti:

        "Deplasmanda oynadığımız Antalyaspor ve Konya Selçuklu Belediyespor maçlarından mağlup ayrılarak sezona kötü başlangıç yaptık ama hem teknik kadromuza hem de oyuncularımıza güvenimiz tam. Takımı bu noktalara yine bu sporcu arkadaşlarımız getirdi, yine aynı sporcular ayağa kaldıracak. Alıştığımız başarılı günlere döneceğiz. Ligin üçüncü haftasında bu sezon taraftarımızın önüne ilk defa çıkacağız. Ligde lider durumda bulunan Beykoz Belediyespor ile karşılaşacağız. Zorlu mücadeleden taraftarımızın da desteği ile galip gelerek 'ligde biz de varız' demek istiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler