Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), insan kaynaklı yada doğal sebeplerle ortaya çıkabilecek herhangi bir afete karşı hazırlıklı olmak amacıyla "Sağlam KOBİ eğitimi" verdi.

        DİKA ile GAP işbirliğinde geliştirilen "Sağlam KOBİ eğitimi" Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği'nden eğitmen Cihan Kaplan tarafından verildi. Katılımcılara, şirketlerin afetlere karşı hazırlıklı olmalarını desteklemek amacıyla sunulan çeşitli araçlar tanıtıldı.

        Projenin temel ortağı olan Dünya Ekonomik Forumu aracılığı ile dünyanın birçok noktasında uygulamaya geçilebilmesini hedefleyen proje kapsamındaki eğitimler, ajans bölgesindeki diğer iller olan Batman ve Siirt’te de gerçekleştirilecek.

        Eğitime, Mardin, Kızıltepe ve Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odaları, Kızıltepe ve Nusaybin Ticaret Borsaları, Mardin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) temsilcileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler