Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Çubuk Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Yasin Özen, ilçedeki işadamı, esnaf, bürokratlar ve akademisyenlerin desteğiyle üniversite örgencisine her ay 150 lira burs imkanı saglayacaklarını belirterek, "İlçemizde yetim, yoksul, ihtiyaç sahibi, mağdur öğrenci kalmayacak. Devletimize destek olunacaksa o da bugündür" dedi.

        Çubuk Girişimci İşadamları Derneği'nin Mehmet Akif Kültür Merkezinde yapılan toplantısını, dernek üyelerinin yanı sıra bazı okullardaki öğrenciler ve velileri takip etti.

        Dernek Başkanı Yasin Özen, toplantıyı öğrencilerin de izlemesinden duyduğu memnuniyati dile getirerek, öğrencilere sahip çıkmanın en büyük görevleri olduğunu belirtti.

        Her ilin ve ilçenin halkının kendi evlatlarına sahip çıkması gerektiğini belirten Özen, şunları söyledi:

        "Çubuk Girişimci İşadamları Derneği olarak gücümüzün yettiği kadar, her zaman gençlerimizin yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizler kendimizi Çubuklu öğrencilerimize burs vermekle yükümlü kılıyoruz. Eğer ki bizler sahip çıkmazsak, gençlerimiz vatan bayrak ezan düşmanlarının tuzağına düşer. Çubuk ilçesinde yaşayan işadamı, esnaf, bürokratlar ve akademisyenlerin hepsi ile diyalog halinde olacağız, her üniversite örgencisine her ay düzenli 150 lira burs imkanı saglayacağız. İlçemizde yetim, yoksul, ihtiyaç sahibi, mağdur öğrenci kalmayacak. Devletimize destek olunacaksa o da bugündür. Düne kadar FETÖ'ye burs vermek için sıraya girenler bugün kendi öz evlatları için kaçamak yapamayacaktır. Bizler sadece örgencilerin bilgilerini vereceğiz, burs veren hemşehrilerimiz kendileri örgencinin hesap numaralarına yatıracaklardır, bizler sadece takipçi olacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler