Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Kütahya ve Balıkesir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 12 kişiden 4'ü tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanan, aralarında örgüte finans sağlayan iş adamlarının da olduğu 11 kişi adliyeye sevk edildi.

        Zanlılardan inşaat şirketi sahibi Mustafa A, Hüseyin K. ve Salih Y, tutuklandı, 8'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Bu arada, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla Balıkesir'de gözaltına alınan örgüte ait bir dershanenin eski müdürü Naci A, Kütahya'nın Emet ilçesinde çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler