Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Eynesil ilçesinde aşırı yağıştan dolayı mağduriyet yaşayan esnaf ve oda üyelerine devlet tarafından destekler sağlanması gerektiğini söyledi.

        Çakırmelikoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle 21 Eylül'de aşırı yağış nedeniyle ciddi hasarın oluştuğu ilçede incelemelerde bulundu.

        Oda üyeleri ve esnaflarla görüşen Çakırmelikoğlu, sorunlar ile istek ve talepleri dinledi.

        İlçede yağışın neden olduğu zararın ekonomik açıdan işletmeleri zora sokacağına işaret eden Çakırmelikoğlu, "Bu tablo desteksiz atlatılabilecek, üyelerimizin sel felaketi öncesindeki sürece tek başlarına dönebilecekleri bir süreç değildir. Devletimizin mağduriyeti tespit edilen işletmelere faizsiz ve zamana yayılmış krediler ile desteklenmesi için bir dizi görüşmeler yapacağız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler