Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, inşaatları tamamlanan Aile Sağlığı merkezlerinin, çevre düzenleme çalışmalarının ardından hizmete açılacağını bildirdi.

        Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, Kurtköy, Ellibaş, Kızılelma ve Tekkeönü köylerinde yapımı tamamlanan Aile Sağlığı merkezlerinin, İl Özel İdaresi tarafından 7 Ekim'de çevre düzenleme yapımı ihalesinin gerçekleştirileceğini belirtti.

        AK Parti hükümetinin kente sağlık alanında önemli icraatlar kazandırdığını ifade eden Tunç, şunları kaydetti:

        "Yapımı tamamlanan Alile Sağlığı merkezlerimiz çevre düzenlemesi ihalesi gerçekleştirildikten sonra açılışı yapılacak. Bartın Devlet Hastanesi ve Göğüs Hastanesindeki iç mekanlar ve tıbbi cihazların teknolojik gelişime uygun revize edildi. Şiremirçavuş mahallesindeki 127 dönüm arsayı yeni yapılacak olan 400 yataklı hastane için tahsis ettik. Ulus İlçe Hastanesinin yapımını tamamlayarak hizmete açtık. Amasra ilçesininde hastanesinin de önümüzdeki günlerde ihalesinin yapılacak. Arıt, Kumluca, Kozcağız, Hasankadı beldelerine Aile Sağlığı merkezlerine yeni hizmet binaları yapıldı."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler