Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’nu ziyaret etti.

        Bulut, burada yaptığı konuşmada, Yağlıdere ziyaretine ilk önce ilçe stadından başladıklarını belirterek, eksiklerin notlarını aldıklarını söyledi.

        Belediye Başkanı Kırhasanoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Bulut, başkan Kırhasanoğlu'nun her zamanki gibi misafirperverliğini gösterdiğini kaydetti.

        Başkan Kırhasanoğlu ise Bulut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sağ olsunlar gerek ilçe müdürlüğümüz olsun gerekse de il müdürlüğümüz başta Yağlıderespor'umuz olmak üzere ilçeye yapılan bütün çalışmalarda ellerinden gelen bütün desteği veriyorlar. Kendilerine şahsım ve ilçe halkı adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler