Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen komiser yardımcısı Cennet Yiğit'in adı, memleketi Kayseri'nin Bünyan ilçesinde belediye tarafından yaptırılan parka verildi.

        Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yapımına haziran ayında başlanan ilçe merkezindeki parkın tamamlandığını, demokrasi şehidi Cennet Yiğit'in adını burada yaşatacaklarını kaydetti.

        Parkın açılışının 30 Eylül saat 14.00’de yapılacağını ifade eden Gülcüoğlu, 7 bin 800 metrekare büyüklüğündeki parkta futbol, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları, kamelyalar, süs havuzları, çocuk oyun alanı, fitness alanı bulunduğunu, engelli bireyler için de spor ve oyun imkanı sunulduğunu anlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler