Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve meclis üyelerinden oluşan 9 kişilik heyet, Artvin Valisi Ömer Doğanay'ı makamında ziyaret etti.

        Yeni görevinde Vali Doğanay'a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, odanın faaliyet ve mevcut durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

        İlçenin ticaretteki potansiyeli ve organize sanayi sitesinin gerekliliği konusunda bilgi paylaşımda bulunan Akyürek, şunları kaydetti:

        "Hopa, Orta Asya ve Kafkas ülkelerine açılan önemli bir kapıyı bünyesinde barındırmakta olup, limanıyla da stratejik bir konuma sahiptir. Lojistik sektöründeki TIR potansiyeliyle ilçe bazında ülkenin birinci sırasında ve il olarak da Artvin’imizi dokuzunculuğa taşımıştır. Sarp kapısından yıllık altı buçuk milyon kişi giriş çıkış yapmaktadır. Turizm potansiyeli de oldukça üst seviyededir. Balıklı Şelalesi ülkemizdeki önemli ve en büyük şelalelerden birisidir. Sayın kaymakamımızın gayretiyle buraya yol yapımı devam etmekte olup DOKA tarafından finanse edilmektedir."

        Vali Doğanay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hepinize başarılar diliyorum, sizler esnaf olarak vatandaşla bire bir temas halindesiniz, iş adamı olarak bünyenizdeki çalışanlarınıza iş ve aş veriyorsunuz. Sizlerin başarılı olması demek, devletimizin kazancı demektir." diye konuştu.

        Ziyarette, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan da hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler