Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - İnebolu Kaymakamlığı, "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" için toplantı düzenledi.

        Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Cumhurbaşkanlığının himayelerinde, Başbakanlık ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının koordinasyonunda başlatılan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanarak gazi olanlara yönelik "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" hakkında bilgi verdi.

        Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, toplantıda yaptığı konuşmada, tüm kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum örgütlerini ve ilçe halkını kampanyaya destek vermeye çağırdı.

        Kampanya ile ilgili hazırlanan afişleri kurum müdürlerine dağıtan Kaymakam Atasoy, "Benim tüm kurum ve kuruluşlardan ricam bu afişleri kurumun görülebilecek bir yerine herkes asacak. Halkımızın muhakkak ki duyarlılığı çok yüksektir. " dedi.

        Toplantıya ilçedeki kurum müdürleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler