Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli Valiliği, daha önce ulaşıma kapatılan bazı köy yollarında düzenleme yapıldığını bildirdi.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, son zamanlarda artan terör olaylarının önlenebilmesi, il genelinde tesis edilmiş huzur ve güven ortamının korunması, vatandaşların her türlü terör eyleminden korunması amacıyla, emniyet ve asayişi temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbirin alındığı belirtildi.

        Bu kapsamda yeni düzenlemeler yapıldığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Daha önce tamamen kapatılan Batman köyü yolunun Pülümür istikametine giden tali yolu 06.00-24.00 saatleri arasında trafiğe açılmış olup, bunun dışındaki saatlerde kapatılmıştır. Ayrıca Batman köyü yolunun Tunceli istikameti ise tamamen Valiliğimizce ulaşıma kapatılmış olup, Tunceli istikametine ulaşım yine Pülümür istikametine giden yol üzerinden sağlanacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler