Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasınca (TTSO) yurt dışı fuar ve iş gezilerine katılanlara sertifika dağıtıldı.

        TTSO Başkanı Ruhi Koçak, odada düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yurt dışı fuar ve iş gezilerine katılarak yatırım yapan ve Tarsus başta olmak üzere Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlayan iş adamlarına sertifika dağıtacaklarını söyledi.

        Koçak, şunları kaydetti:

        "12-15 Kasım EİMA 2014 İtalya fuarına 25, 3-6 Şubat Fruit Logistica 2015 Almanya fuarına 38, 2-6 Haziran Moskova 2015 yurt dışı iş gezisine 13, 6-13 Şubat World Ag EXPO 2016 Amerika fuarına 42 ve 3-9 Eylül Asia Fruit Logistica 2016 Hong Kong fuarına 17 üyemiz katıldı. Bu gezilerde, firmalarımızın ihracat potansiyellerini arttırmaları, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeleri amaçlanmıştı. Kendilerine bizlerle birlikte olduklarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz."

        Konuşmanın ardından iş adamlarına sertifikaları verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler