Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Tarihi Likya Yolu'nda düzenlenen Likya Yolu Ultra Maratonu'nun Gelidonya-Çıralı etabı 14 ülkeden 232 sporcunun katılımıyla başladı.

        Yaklaşık 32 kilometrelik Gelidonya etabı için atletler, Kumluca Karaöz'den Kemer Ulupınar Mahallesi Çıralı mevkisine kadar koşacak. Bu etabın ardından maraton sona erecek.

        Likya Yolu Ultra Maratonu Projeler Yöneticisi Özgür Çelikkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, maratonun 24 Ekim'de Fethiye'den başladığını hatırlattı.

        Etkinliğin altıncı gününde olduklarını belirten Çelikkaya, "Bugün Gelidonya etabını koşuyoruz. Bu parkur dünkü uzun parkurun devamı olacak. Uzun mesafecilerin 32, kısa mesafecilerin ise 18 kilometreleri kaldı. Maratonumuza bu yıl toplamda 232 kişi kaydını yaptırdı. Bu yarışmacılarımız değişik kategorilerde yarışıyor. Fransa, Almanya, Danimarka başta olmak üzere 14 ayrı ülkeden yabancı sporcularımız katılıyor." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler