Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldi.

        Meclis üyeleri ve birim müdürleriyle Elmalı Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Öztekin, esnafın istek ve sorunlarını dinledi, burada yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Öztekin, sanayi sitesinde kanalizasyon, elektrik şebeke hattı ve yolların yapımı gibi çalışmalar gerçekleştireceklerini belirterek, söz konusu sanayi sitesinin bölgenin güçlü sanayilerinden olduğuna dikkat çekti.

        İş gücü ve hizmet üretimi açısından sitenin Elmalı'ya büyük katkısı olduğunu vurgulayan Öztekin, "Sanayi sitemizin bazı altyapı sorunlarını gidermek için planlamalarımız var. İnşallah bu çalışmalarımızı en kısa sürede başlatacağız." dedi.

        Planlanan çalışmalarla özelikle kanalizasyon sorununu çözeceklerini bildiren Başkan Öztekin, elektrik ve diğer iletişim hatlarını da yer altına alacaklarını belirtti.

        Öztekin, çalışmaların sonunda üstyapı olarak bozulan yerlerin tamiri ve yolların asfaltlanmasını planlandıklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler