Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS - Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından, ilçedeki turizmin canlanması için çalışma başlatıldı.

        Tatvan TSO Başkanı Bilal Dağdağan, yaptığı açıklamada, bölge ekonomisine katkı sunmak ve İran'daki bavul ticaretini bölgeye taşımak için İran'da bir takım görüşmeler yapacaklarını söyledi.

        Bölgenin ciddi bir turizm ve ticaret potansiyeline sahip olduğunu belirten Dağdağan, İran'ın bölge için iyi bir turizm getirisi sağladığını ifade etti.

        Dağdağan, İran piyasası için uzun zamandan beridir çalışmaların devam ettiğini aktararak, şunları kaydetti:

        "Malumunuz özellikle bizim odamıza bağlı olan Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerimizde bütün ekonomi, ticaret ve turizm üzerine dayalıdır. Dolayısıyla bunu tetiklemek adına böyle bir girişim içerisine girdik. Mümkün olursa İran'a yapacağımız ziyaretlerde resmi erkandan da misafirler götürmeyi planlıyoruz. İnşallah bu girişimlerimizin olumlu sonuçlanması ve bölgede yeniden huzur ortamının hakim olması ile birlikte bölgemiz yeniden cazibe merkezi haline gelecektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler