Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesine düzenlenen 5. Uluslararası Antalya-Kemer Bisiklet Festivali'nde, Tekirova-Alacasu-Göynük Kanyonu güzergahı tamamlandı.

        Antalya Bisiklet Festivali Derneği (ANBİFED) tarafından düzenlenen festivale, Rusya, Romanya ve Almanya'dan birer olmak üzere yaklaşık 350 bisiklet tutkunu katıldı.

        Yaklaşık 66 kilometrelik Tekirova-Alacasu-Göynük Kanyonu güzergahını tamamlayan bisikletçiler, yolda zaman zaman mola vererek dinlendi. Polis, jandarma ve sağlık ekiplerinin eşlik ettiği bisikletçiler, daha sonra Tekirova Mahallesinde bulunan kamp alanına döndü.

        Bisiklet tutkunu Ramazan Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivalin gayet güzel geçtiğini söyledi. Yarın daha zevkli bir güzergahta pedal çevireceklerini ifade eden Arslan, amaçlarının bisiklet sevgisini yaygınlaştırmak olduğunu kaydetti.

        Yarın, 56 kilometrelik Tekirova-Çıralı-Olympos güzergahının geçileceği festival, 2 Ekim'de sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler