Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, Samsunspor deplasmanında iyi bir mücadele ortaya koyarak haftayı 3 puanla kapatacaklarını savundu.

        Yeşil-siyahlı takım, ligin 6. haftasında Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, teknik direktör Dervent yönetiminde, Şemikler'deki Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

        Dervent, antrenmandan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsunspor'un ligdeki durumunun kendilerini hiç ilgilendirmediğini belirtti.

        Puan cetvelindeki sıralamaya hiçbir zaman bakmadıklarını ifade eden Dervent, "Ne kadar ciddi bir rakiple oynayacağımızın farkındayız. Samsunspor'un şu an için kaybedecek hiçbir şeyi yok. Bizim de korkacak hiçbir şeyimiz yok. En iyi mücadelemizi ortaya koyarak bu haftayı 3 puanla kapatacağız." dedi.

        Samsun 19 Mayıs Stadı'nda 2 Ekim Pazar günü oynanacak Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Denizlispor, yarın Samsun'a hareket edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler