Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 10 bilgi evi ve kurs merkezinde 2016-2017 eğitim öğretim dönemi başladı.

        Karaman, Atalar, Fatih, Aktepe, Anafartalar, Mehmet Akif Ersoy, Gökpınar, Sevindik, Kayıhan ve Yenişehir mahallelerindeki bilgi evi ve kurs merkezlerinde, ikinci sınıf ile sekizinci sınıf arasındaki 2 bin 150 öğrenciye, 84 öğretmen tarafından eğitim imkanı sunuluyor.

        Kurslarda, öğrencilere ders ve ödevlerinde rehberlik yapan öğretmenler, çeşitli sosyal aktivitelerle de öğrencilerin eğlenceli zaman geçirmelerini sağlıyor.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışıyla eğitim yatırımlarına her alanda devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

        "Eğitim alanında önemli projelerimizden biri olan bilgi evi ve kurs merkezleri, hizmete girdiği ilk günden bu yana her geçen gün yükselen başarı çıtasıyla öğrencilerimize hem derslerinde hem sosyal hayatta büyük katkılar sağlıyor. Öğrencilerimiz, sağlıklı koşullarda, güvenli bir şekilde okul dışı zamanlarını öğretmenlerimiz eşliğinde en iyi şekilde değerlendiriyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler