Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) – Ankara’nın Çubuk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında arasında Çankırı Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karakaya'nın da yer aldığı 6 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Şabanözü Belediyesine ait Bayram Uzgur yönetimindeki 18 AK 560 resmi plakalı makam otomobili, Karadana Kavşağı'nda, Bilal Harman idaresindeki 06 CDZ 80 plakalı traktörle çarpışmasının ardından şarampole devrildi.

        Traktörün ortadan ikiye ayrıldığı kazada, makam otomobilindeki Belediye Başkanı Mustafa Karakaya, sürücüler, Satı ve Mücahit Onbaşı ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

        Yaralılar, ambulanslarla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Başkan Karakaya ve diğer yaralıların, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler