Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir otomobilin karayolları devriye aracına çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Ankara yönüne giden Mehmet Yılmaz idaresindeki 81 AU 820 plakalı otomobil, TEM Otoyolu Hendek Gişeleri mevkisinde Murat Aydın'ın kullandığı karayollarına ait 34 BU 5303 plakalı hafif ticari araca arkasından çarptı.

        Otomobilde sıkışarak yaralanan kişiler, Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince kurtarılarak sağlık görevlilerine teslim edildi.

        Kazada yaralanan sürücüler Yılmaz ve Aydın, otomobilde bulunan Koray Adıgüzel ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ile karayolları görevlisi Barış Kısacık, 112 Acil Servis ekiplerince Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Olay nedeniyle TEM Otoyolu'nda trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler