Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale'de sürdürülen çalışmaları inceledi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Akçakale ilçesinde yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

        Çalışmalar kapsamında asfaltlama, semt pazarı ve spor kompleksi çalışmalarını inceleyen Çiftçi, özellikle prestij caddesindeki çalışmaların bitmesiyle ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de temeli atılan projelerin hızla ilerlediğini belirten, Çiftçi, şunları kaydetti:

        "Geçtiğimiz günlerde temelini attığımız semt pazarı ve spor kompleksi çalışmalarımızı inceledik. Hamdolsun çalışmalarımız iyi bir şekilde ilerliyor, amacımız bir projenin bitmesiyle bir diğerini hemen başlatmak. Bu kapsamda ilerleyen günlerde 53 dönümlük yeşil alan çalışmalarımız başlayacak. Bu park ile yeni sosyal donatıların mevcut olacağı yeni bir yaşam alanı olacak. Akçakaleli vatandaşlarımıza göstermiş olduğu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, Akçakale için çalışıyoruz. 13 İlçemiz için çalışıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler