Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta Onikişubat Belediyesi, kentte faaliyet gösteren 17 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulundu.

        Onikişubat Belediyesi, 2016-2017 Amatör Futbol Sezonu öncesinde 17 kulübe sportif malzeme yardımında bulundu.

        Batıpark Stadında düzenlenen törenle malzemeler kulüp idarecilerine ve sporculara teslim edildi.

        Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, gençlere fair-play çerçevesinde sahada yer almaları tavsiyesinde bulundu.

        2016-2017 sezonunda sakatlıklardan uzak bir sezon geçirmeleri dileğinde bulunan Mahçiçek şunları söyledi:

        "Maçlarda da centilmence çok medeni bir şekilde yeni adıyla fair-play çerçevesinde maçlarımızı yapacağız. Ben inanıyorum ki buradaki takımlarımızdan gelecekte hem Kahramanmaraş sporuna hem de ülke çapında kentimizi temsil edecek futbolcular çıkacaktır. Ama burada önemli bir şey var. Aklımızla ayağımızı birleştireceğiz. Her şey de olduğu gibi futbolda zekayla oynanır. Zekanızla ayağınızı birleştirirseniz çok daha iyi futbolcular olursunuz. Ben, hepinize bütün takımlarımıza sporcu kardeşlerime yürekten başarılar diliyorum."

        Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ergün Önal ise, amatör spor yapan gençlerin her türlü takdiri hak ettiklerini, maddi ve manevi anlamda sporcu gençlerin yanında olunması gerektiğini söyledi.

        Konuşmaların ardından amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı gerçekleştirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler