Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 15 Temmuz şehitleri ve şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir anısına off-road yarışı düzenlendi.

        Elbistan Doğa Sporları ve Offroad Derneği (ELOFF) ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen off-road yarışı, renkli görüntülere sahne oldu.

        Ekinözü ile Elbistan ilçeleri yol kavşağında özel olarak hazırlanan parkurdaki yarışa 20 ilden 70 sporcu katıldı.

        Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, açılışta yaptığı konuşmada, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, "15 Temmuz FETÖ'nün ülkemizi işgal planıydı, bu plan tutmadı. Halkımız kahramanca bir duruşla bundan önce olduğu gibi bundan sonra da darbecilere izin vermeyecektir. Bu aziz milletin birlikte yürüyüşü devam edecektir. 15 Temmuz demokrasi şehitleri ve şehit Astsubay Ömer Halisdemir'i rahmet ve saygıyla anıyoruz." diye konuştu.

        ELOFF Başkanı Cemil Arığ da gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 ilden gelen sporcuların 70 araçla özel olarak hazırlanan parkurda yarışacağını söyledi.

        Havanın güzel olması nedeniyle vatandaşların ilgisinin de yüksek olduğunu ifade eden Arığ, "Bizi izleyenlere güzel saatler yaşattığımıza inanıyorum. Sporcularımız da ellerinden geleni yaparak birinci olmak için kıyasıya yarışacaklar." ifadesini kullandı.

        Konuşmaların ardından sporcular, hazırlanan parkurdaki yarış başladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler