Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Kilis'te atılan roket mermisinin imhası sırasında şehit olan polis memuru Murat Mimiroğlu'nun memleketi Giresun'daki babaevinde yas var.

        Suriye'den (DAEŞ Bölgesi) atıldığı tespit edilen roket mermisinin imhası sırasında yaralanan ve daha sonra şehit olan Mimiroğlu'nun Hacıhüseyin Mahallesi'nde ikamet eden ailesine acı haberi, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri verdi.

        İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve İl Müftüsü Muhittin Oral şehidin babaevine taziye ziyaretinde bulunarak, emekli polis memuru olan baba Mustafa ile annesi Fatma Mimiroğlu'nu teselli etmeye çalıştı.

        Şehidin ailesinin oturduğu bina ile çevredeki bazı binalar ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Öte yandan 112 acil servis ekipleri de aile fertlerinin herhangi bir rahatsızlanma durumuna karşı hazır bekletiliyor.

        Şehit Mimiroğlu'nun evli ve 2 yaşında bir kız çocuğunun olduğu öğrenildi.

        Kilis'teki törenin ardından havayoluyla Giresun'a getirilecek Mimiroğlu, yarın baba ocağı olan Tirebolu ilçesinde ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

        Suriye'den (DAEŞ Bölgesi) atıldığı tespit edilen 3 roket mermisinin, saat 15.35 sıralarında il merkezi ve sınır hattında muhtelif yerlere isabet ettiği olay sonucunda patlamayan mühimmatların imhası sırasında Mimiroğlu yaralanmış ve daha sonra şehit olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler