Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışma başlatıldı.

        Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yalnızbağlar Mahallesi İbni Sina Caddesi ile hastane yolu Hekim sokaklarında elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

        Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Yüksel, "İnşallah çalışmalar kısa zamanda bitirilerek görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış olacak." dedi.

        Alt yapı çalışmaları tamamlanmayan yollarda asfaltlama çalışması yapmadıklarını dile getiren Yüksel, "Bu yollar ilçemiz için önem arz eden yolar. Burada elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından hemen asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Her gün büyüyen ve gelişen Suşehri'ne güzel hizmetler kazandırmayı arzuluyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler