Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğüne gönderilen "Sağlıklı Yaşam Aracı" faaliyetlerine devam ediyor.

        Toplumun ve bireyin sağlığı ile ilgili bilgi, farkındalık ve kontrol yeteneklerini artırmak
, toplumun her kesiminde sağlık farkındalığı oluşturmak için yollara düşen gezici Sağlıklı Yaşam Aracı, Pervari ilçesinde hizmet verdi.

        Halk Sağlığı İl Müdürü Bahadır Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının sağlığı doğrudan ve dolaylı olarak etkileyen faktörlerin iyileştirilmesi olduğunu söyledi.

        Özdemir, şunları kaydetti:

        "Bizim için çocuklarımızın sağlığı çok kıymetlidir. Sağlıklı Yaşam Aracıyla amacımız, sağlık bilinci oluşturmak ve topluma sağlıklı yaşam kültürü kazandırmaktır. Hastalık risklerinin azaltılmasını ve önlenmesini sağlamak istiyoruz. Aynı zamanda Sağlık Bakanlığının çalışma ve kampanyalarından toplumun bilgi sahibi olmasını amaçlıyoruz. Toplumun her kesiminde sağlık farkındalığı oluşturmak için, sağlıklı yaşam aracı ile diğer ilçelerimizde de zaman zaman hizmete sunacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler