Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mazıdağı ve Derik ilçelerini ziyaret etti.

        Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Mardin'in Mazıdağı Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Halit Benek'i makamında ziyaret eden Dündar, Benek'le görüştü.

        AK Parti Mazıdağı İlçe Teşkilatına geçen Dündar, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimine karşı vatandaşların kahramanca direniş gösterdiğini söyledi.

        Dündar, "Ne olursa olsun bu koltukları boş bırakmadınız, ülkenize sahip çıktınız. 15 Temmuz gecesinin kaos ortamında bile ipi ilk önce sizler göğüslediniz. Terör nedeniyle bazı karışıklıklara maruz kalan bölgemizin barışa ve huzura kavuşmasında en büyük etken de yine sizler olacaksınız." dedi.

        Dündar ve beraberindekiler daha sonra, Derik - Kızıltepe yolundaki patlamada şehit olan korucu Nurettin Dinç'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler