Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen CMAS 2. Dünya Serbest Dalış Şampiyonası, otogar kavşağından Cumhuriyet Meydanı'na senfonik mehteran eşliğinde kortej geçişi ile başladı.

        Kortejde Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, TSSF Başkanı Şahin Özen, CMAS Başkanı Anna Arzhanova, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, şampiyonaya katılan 14 ülkenin sporcuları ve Kaş Halk Oyunları ekipleri yer aldı.

        Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

        Kaş HEM Halk Oyunları Ekibi ve Kaş HEM Likyalı Yörükler Patara Halk Oyunları Ekibi de törende gösteriler sundu.

        Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, törende yaptığı konuşmada, şampiyona için Kaş'ın seçilmesinden dolayı CMAS Başkanı ve TSSF'ye teşekkür etti.

        Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Türkiye Serbest Dalış Şampiyonası'nın da Kaş'ta yapıldığını hatırlatan Kocaer, şampiyonaya katılan sporculara başarı dileklerinde bulundu.

        Kaymakam Bayar da Kaş'ın tanıtımı için önemli bir organizasyonun gerçekleştirildiğini belirterek, "Şampiyonanın Kaş'ta düzenlenmesinde katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum." dedi.

        TSSF Başkanı Özen ise "Dünyanın en zor sporları arasında yer alan serbest dalış sporunu seçen bu cesur insanları aramızda görmekten mutluyuz. Bu şampiyona ile ülkemizi ve ilçemizi en iyi şeklide tanıtma fırsatı bulacağız." diye konuştu.

        CMAS Başkanı Anna Arzhanova da yarışmanın internet üzerinden canlı yayınlanacağını ifade ederek, yarışmacılara başarı diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler