Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Bozkır Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığının işbirliğiyle yapımına başlanan yürüyüş yolunda çalışmalar başladı.

        Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, gazetecilere yaptığı açıklamada, yürüyüş yoluyla Bozkır'a bir sosyal donatı alanı daha kazandırdıklarını belirtti.

        Yürüyüş yolunun hizmete girmesiyle Çarşamba Çayının sosyal hayatta daha aktif kullanılacağına değinen Başkan Gün, şöyle devam etti:

        "Kültür ve Turizm Bakanlığımız ile yaptığımız protokolle ilçemize ilk defa yürüyüş yolu kapsamında bir yatırım kazandırdık. Yatırımımızın sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. Yürüyüş yolumuzda çalışmaların tamamlanmasının ardından, sosyal hayatta ilçemizin ortasından geçen Çarşamba Çayı'ndan daha fazla yararlanmaya başlayacağız. Bu çalışmamıza ek olarak gelecek yıl ihalesine çıkılmasını beklediğimiz Çarşamba Çayı rekreasyon projesiyle, ilçemiz çok büyük prestij kazanarak cazibe merkezi haline gelme yönünde önemli mesafe almış olacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler