Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu tarafından "15 Temmuz Milli İrade Destanı" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, 15 Temmuz darbe girişimini anlatan sinevizyon gösterimi sunuldu.

        Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesinin asla unutulmaması gerektiğini söyledi.

        Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu da Fetullahçı Terör Örgütünün milletin dini duygularını istismar ederek oluşum içine girdiğini, bu tür yönlendirmelere karşı her zaman dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

        Konuşmaların ardından, Anadolu Ajansı foto muhabirlerince darbe gecesi ve sonrası çekilen 41 fotoğrafın yer aldığı sergi gezildi.

        Programda, 15 Temmuz konulu şiirler de okundu.

        Açılışa, Gediz Kaymakamı Avni Kula, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Turgut Çıtak, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, mülki amirler, öğrenciler ve velileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler