Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - İstanbul'da yaşayan hayırsever bir iş adamı, Midyat'ta 400 öğrenciye spor kıyafeti gönderdi.

        İş adamı Hüseyin Durmaz tarafından gönderilen 400 takım spor kıyafeti İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay tarafından ilçede bulunan 3 okulda öğrencilere dağıtıldı.

        Desteğinden dolayı Durmaz'a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Altay, Şenköy Çok Programlı Lisesi Müdürü Öztekin Akçay'ın girişimleri sonucu, hayırsever iş adamı Durmaz tarafından gönderilen eşofman takımlarının öğrencilere hediye edildiğini aktardı.

        Memleketine vefa örneği gösteren ve ihtiyaç sahibi öğrencilerden desteklerini eksik etmeyen hayırseverlerin sayısının artmasını temenni ettiklerini dile getiren Altay, şöyle konuştu:

        "Bugün gönderilen yardım malzemelerini ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıttık. Bu örnek ve duyarlı davranışlarından dolayı hem hayırsever firmamıza hem de bu yardımın yapılmasına aracılık yapan okul müdürümüze teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler