Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Hatay'ın Hassa ilçesindeki bir cami cemaati, 4 aydır Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenen Suriyeli çocukları hediyelerle sevindirdi.

        Seyd-i Salih Camisi cemaati, Suriyeli çocuklara, Kur'an-ı Kerim, gömlek ve kol saati hediye etti.

        Cami imamı Ali Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriyeli çocuklara cami cemaati tarafından hediyeler verildiğini söyledi.

        Suriyeli çocukların 4 aydır camiye gelerek hem din dersi gördüklerini hem de cemaate katıldıklarını ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

        "Çocuklar boşta gezmesin, boş zamanlarını en azından camide değerlendirsin diye arkadaşlarla görüşüp bir program yaptık. Yaz boyu burada dini bilgiler aldılar. Onları kendi çocuklarımızdan ayırmadık, aynı seviyede tuttuk. Hediyeler dağıttık. Cemaatimiz de bize her konuda yardımcı oldu. Allah onlardan da razı olsun."

        Suriyeli çocuklara dini bilgiler veren Suriyeli Abdullah el-Hamdü ise gösterilen ilgiden dolayı cemaate teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler