Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz'ün görevlendirildiği Suruç Belediyesince ilçe genelinde temizlik seferberliği başlatıldı.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Açıkgöz'ün talimatıyla ilçede sokak, cadde, park ve bahçeler ile okullarda temizlik çalışmaları yapıldı, eski çöp konteynerleri yenileri ile değiştirildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Açıkgöz, ilçede göreve başladığında gördüğü en büyük sıkıntının temizlik olduğunu ve bu sıkıntıyı çözmek için harekete geçtiklerini belirti.

        Temizlik konusunda yaklaşık bin şikayet aldıklarını ifade eden Açıkgöz, şunları kaydetti:

        "İlçemizin tüm cadde ve sokakları başta olmak üzere eğitim yuvalarımız olan okullarımızda eskiyen kullanılmaz halde çöp konteynerleri yenileri ile değiştirdik. Çalışmalarımız sadece bunlarla kalmadı yine halkımızın ortak kullanımı olarak zaman geçirdiği park ve bahçelerimizdeki oyun parklarını, geçiş yollarını ve kaldırımları boyayarak daha güzel bir görünüme kavuşturduk.

        Bu hizmetlerin hepsi halkımız için hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bizler buraya görev yapamaya geldik. Halkımızın bize olan güveninin farkındayız. Hizmete aç bir halkımız var maalesef ama halkımızla beraber daha temiz, daha yeşil, daha düzenli bir Suruç için çalışamaya devam edeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler