Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Toprakkale Belediyesi tarafından atık pillerin çöplerden ayrı toplanması için atık pil toplama kutuları dağıtılmaya başlandı.

        Belediye Başkanı İbrahim Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, geri dönüşümün tüm dünyada olduğu gibi Türkiye için de önemli olduğunu vurguladı.

        Sadece atık pil değil geri dönüşüme kazandırılabilecek maddelerin de değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Demirci, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşları ile bazı özel sektör işletmelerine gönderilen atık pil toplama kutularının Belediye personeli tarafından dağıtılmaya başlandığını belirtti.

        Demirci, "Geri dönüşüm konusunda diğer çalışmalarımız da devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ilçemize gönderdiği atık pil toplama kutularını ilçemizdeki tüm resmi kurumlara ve okullara dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Başta ilçemiz olmak üzere ülkemiz geri dönüşümle kalkınacak." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler