Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, valiliğin kendisine yardım etmediğini iddia eden bir kişi kendisine bıçakla zarar verdi.

        Eşiyle birlikte yardım talebinde bulunmak için valiliğe gelen Selahaddin G. (26), daha sonra bina önünde bıçakla kendisine zarar vermeye başladı.

        Valilik binasında görevli polislerin konuşarak ikna etmeye çalıştığı, ancak ikna olmayan Selahaddin G, "Valilik bana yardım etmedi. Evim yandı, çoluğum çocuğum mağdur durumda. Devletimiz güçlü diye devletimize sığındık. Devletin kapıları yüzüme kapandı." ifadelerini kullandı.

        Elinde bıçak olan ve Anadolu Ajansı (AA) mikrofonuna konuştuğu sırada yanına yaklaşan bir vatandaş, bir anlık boşluktan yararlanarak elindeki bıçağı aldığı Selahaddin G'yi etkisiz hale getirdi.

        Polisler tarafından önce valilik binasına götürülen Selahaddin G, daha sonra olay yerine çağrılan 112 acil servis ekiplerince Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        Valilik yetkileri ise Selahaddin G'ye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca 2015 yılından beri ayni ve nakdi yardımlarda bulunulduğunu, aynı zamanda Kütahya Belediyesince geçmişte iş imkanı sağladığını belirtti.

        Öte yandan, Selahaddin G'nin 2 çocuğunun, yaşam koşulları nedeniyle devlet tarafından koruma altına alındığı da öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler