Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Genç Bayanlar Güreş Milli Takımı, Romanya'nın Craiova kentinde 6-9 Ekim'de düzenlenecek Balkan Şampiyonası hazırlıklarını Bilecik'in Söğüt ilçesinde tamamladı.

        Milli takım antrenörü İsmail Zade, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 17-20 yaş grubu 11 sporcuyla gerçekleştirdikleri kampın çok verimli geçtiğini söyledi.

        Zade, şöyle konuştu:

        "Geçtiğimiz Avrupa şampiyonaları ve turnuvalardan kupalarla, madalyalarla döndük. Balkan Şampiyonası'nda da takım halinde şampiyon olmayı hedefliyoruz. Kızlarımız arasında Avrupa 2 ve 3'üncüsü olanlar var. 2020 Olimpiyat Oyunları'nda daha iyi bir başarı yakalamak için iyi bir sezon ve antrenman dönemi geçirdik. Takım halinde şampiyon olup, hem İstiklal Marşımızı dinletmek hem de Türk bayrağını dalgalandırmak hedefindeyiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler