Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünce yapımına başlanan Kaş-Kasaba karayolunda yeni yol ve genişletme çalışmaları sürdürülüyor.

        Kasaba şantiye şefi Gökhan İşler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl mayıs ayında yapımına başlanan Kaş-Kasaba karayolunun 8 kilometrelik bölümünde yeni yol ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

        Çalışmaların yaklaşık yüzde 90'ının tamamlandığını belirten İşler, "İki köprü, 30 menfez, 7 istinat duvarıyla geçen yıl mayıs ayında Çomucak mevkisinden başlayarak Kasaba'ya kadar sürecek yeni yol ve genişletme çalışmalarının aralık ayında bitirilmesi planlanıyor." dedi.

        İşler, çalışmalar süresince Kaş'tan Kasaba ve Gömbe Mahallesi yönüne gidecek sürücülerin Ahatlı Mahallesi üzerinden ulaşım sağlayabileceğini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler