Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Mardin'in Midyat ilçesinde şehir içi yol yapım çalışması kapsamında tamamlanan bölümlerde ikinci etap asfalt yapılıyor.

        Estel-Midyat arasındaki 6 kilometrelik Cumhuriyet Bulvarı'nın altyapı, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor.

        Midyat Belediyesi Fen İşleri Şefi Zeyni Üstün, tek şeridin yıl sonuna kadar tamamlanmasını hedeflediklerini belirterek, diğer şeridin hava şartlarına bağlı olarak kısa zamanda bitirilmeye çalışılacağını söyledi.

        Üstün, şunları kaydetti:

        "Kanalizasyon hatlarının yenilenmesinin yanı sıra, elektrik, telefon ve internet hatlarının da yer altından geçirilmesinin ardından, asfaltlama öncesi zemin hazırlama, asfalt malzeme dökülmesi ve sıkıştırılmasına başlandı. Yol 11 metre genişliğinde olacak. Kaldırım, refüj ve diğer çalışmalar tamamlandıktan sonra Midyat'a modern ve geniş bir yol kazandırmış olacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler