Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova Belediyesi tarafından "13 Mahalle 77 Proje" açılış, temel atma ve tanıtım günleri kapsamında kentin ilk mini golf sahasının açılacağı bildirildi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yarın yapılacak açılış saat 17.30'da İnkılap Vapuru yanında gerçekleşecek.

        Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, son dönemlerde büyük ilgi duyulan golf sporunu kentteki vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirtti.

        Salman gol sahası ile ilgili, "13 Mahalle 77 Proje kapsamında vatandaşlarımıza yeni hizmetleri sunmanın ve verdiğim sözleri yerine getirmenin gururunu yaşıyorum. Hemşehrilerime hizmet etmeye, onlar için farklı aktivite alanları oluşturmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımın memnuniyeti için ekibim ile birlikte çalışmalara devam edeceğiz. Dünyanın birçok ülkesinde yaygın şekilde tanınan golf sporunu, kentimizde hizmete sunuyoruz. Gerçekleşecek olan açılışımıza tüm hemşehrilerimizi bekliyorum." ifadelerini kullandı.

        - Kapalı pazar yerinde çalışma

        Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, başkan yardımcıları, Pazarcılar Odası Başkanı Orhan Kalyoncu ve birim müdürleri ile kapalı pazar yerinde yapılan çalışmaları inceleyerek, esnafları ziyaret etti.

        Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, yap, işlet, devret modeliyle yapıldığı için birçok sıkıntısı bulunan ve bu nedenle de özellikle bodrumda faaliyet gösteren esnafın büyük sıkıntılar çektiği pazar yerinin tüm eksikliklerini giderdiklerini belirtti.

        Bodrum katının fiziki şartları nedeniyle esnafımızın orada çektiği çilenin içini acıttığını söyleyen Salman, şunları kaydetti:

        "Bu nedenle kendi kendime bir söz verdim ve eksikleri tamamlamadan esnafımızın karşısına çıkmayacağım dedim. Seçim öncesi pazarcı esnafımıza bir takım sözler verdim. Bugün geldiğimiz noktada bu sözlerin tamamını tutmuş bulunuyorum. Gün gün farklı ihtiyaçlar doğabiliyor. Bu yapmış olduğumuz gezi sırasında onları da gözlemledik. En kısa zamanda bunları da yapacağız. Esnafımızın yaşadığı tüm sıkıntıları kendi sıkıntımız gibi daima görüyor ve ona göre hizmet üretiyoruz."

        - Yalova'da altyapı çalışmaları

        Belediye Başkanı Vefa Salman Huzur, Hürriyet, Barış, Sema ve Dere Sokak'ta yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, esnafı ziyaret etti.

        Salman'a ziyaretinde, CHP İl Başkanı Özcan Özel, Merkez İlçe Başkanı Ertan Şener, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri eşlik etti.

        Ziyarette esnafın memnuniyetinin kendilerini mutlu ettiğini aktaran Salman, "Huzur Sokak ve çevre sokaklarda altyapı ve üstyapıyı yenileyerek kent estetiğine uygun olarak bir konsept yaptık. Belediyemiz tarafından binaların cephelerini de yeniliyoruz. Yapılan çalışmaların karşılığı olarak esnafımızın memnuniyetini dile getirmesi bizim en büyük mutluluğumuz. Halkımıza esnafımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler