Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, "İktidara sürekli komplolar kuruluyor. Sürekli birilerinin hedefindeyiz. Bu ülkede herkesin ülkenin gelişimine katkı sunması gerekir." dedi.

        Anadolu Ajansı (AA) Mardin Bürosunu ziyaret eden Dündar, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

        AK Partinin 15 yıldır Türkiye'de hizmet çıtasını sürekli yükselttiğini belirten Dündar, "Buna rağmen bu iktidara sürekli komplolar kuruluyor. Sürekli birilerinin hedefindeyiz. Bu ülkede herkesin ülkenin gelişimine katkı sunması gerekir. Bu ülkede kim iyi bir şey yaparsa onu geri çekmeye çalışırlar." diye konuştu.

        Dündar, bölgede terörün tırmandırılması için birilerinin yoğun uğraş verdiğine dikkat çekti.

        Bölgede vatandaşın siyasi tercihine saygı duyduklarını anlatan Dündar, şöyle konuştu:

        "Vatandaşın siyasi tercihi olan HDP aldığı oylardan sonra terör örgütüne daha da yakınlaştı. Kedisine verilen gücü, kendisine o gücü verene karşı kullanmak, adaletli ve demokratik değildir. 1 Kasım'da verilen her oy çukur siyaseti olarak vatandaşa geri döndü. Verilen her oy kan, gözyaşı ve çukur olarak bize döndü. PKK ve HDP'ye alkış tutanların da geri adım atması gerekiyor. Lojistik sağlayanların geri adım atması gerekiyor. Uzaktan sempati duyanların da bunlara artık durun demesi gerekir."

        Nusaybin'de 15 bin terör mağduru vatandaşın yardım için ilçe teşkilatına başvurduğunu anımsatan Dündar, sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından İŞKUR aracılığıyla bin 800 kişiye iş imkanı sağlandığını ve mağdur ailelere yardım yaptıklarını söyledi.

        Akar, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan yatırım paketinin bölgede iş adamları tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler