Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız-Kumluca yolunun ihale süreci tamamlanarak yüklenici firma ile sözleşme imzalandığını bildirdi. Milletvekili Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, 15 milyon lira maliyeti olan yolun 10,3 milyon liraya ihale edildiğini kaydetti.

        Kozcağız-Kumluca yolunun ihalesinin 16 Temmuz'da gerçekleştirildiğini ifade eden Tunç, şunları kaydetti:

        "Kozcağız - Kumluca yolunun 7-13 kilometreleri arasındaki kalan bölümünün ihale süreci tamamlanarak, müteahhit firma ile sözleşme imzalandı.Yolun yapımıyla ilgili olarak yüklenici firma inşaat çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacak. Yol tamamen 1 yıl sonra bitmiş olacak. Kozcağız Barajı relokasyon yoluda DSİ barajı müteahhiti tarafından yapılacak. Avgölü Köyünün altından geçecek yol ise Kozcağız Aile Sağlığı Merkezinin önüne bağlanacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler