Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Mudanya Belediyesince çalışmaları tamamlanan Uğur Böceği Evi ve Emekli Dayanışma Evi, törenle açıldı.

        Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye binasının altındaki Dayanışma Evi'nde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, burada çay ve kahvenin ücretsiz olacağını söyledi.

        Üst katta bir kütüphane olduğunu belirten Belediye Başkanı Türkyılmaz, "İlçedeki vatandaşlar, okudukları kitapları buraya bağışlayıp buradan da evlerine kitap götürebilir. Göreve gelmeden önce 'Mudanya'da güzel şeyler olacak, kimse kimsesiz kalmayacak' dedik. Bir bir projelerimizi hayata geçiriyoruz. Emekli Dayanışma Evi'nde emekliye ayrılan değerli insanlar, tekrar topluma kazandırılacak. Onların tecrübe, düşünce ve fikirlerinden yararlanılacak." diye konuştu.

        Uğur Böceği Evi'nde de hamile kadınlara doğum öncesi ve sonrası bilgilerin verileceğini anlatan Türkyılmaz, emzirme odası, alt değiştirme ve oyun odasının bulunduğu mekanda anne ve bebek sağlığına hizmet verileceğini kaydetti.

        Türkyılmaz, konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler