Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Koçarlı Belediye Meclisi aylık toplantısını yaptı.

        Çakırbeyli Mahallesi'nde bulunan Merhum Adnan Menderes Anı Köşesi ve Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Eski Başbakanlardan Adnan Menderes'in mahallesinde toplantıyı yapmaktan büyük onur duyduklarını söyledi.

        Öztürk, "Şimdiye kadar yapılan bütün meclis toplantılarımız olumlu geçti. Bu günlerde birlik ve beraberliğe büyük ihtiyacımız var. Burada siz değerli meclis üyelerimizle olmaktan çok mutlu oldum." dedi.

        Farklı mahallelerde de meclis toplantısı yapacaklarını belirten Öztürk, meclis üyeleriyle salonun önündeki Demokrasi Çınarı'nın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

        - Böğürcü'den Kaymakam Okur'a ziyaret

        Yaş haddinden dolayı emekli olacak Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Nazilli Kaymakamlığına veda ziyaretinde bulundu.

        Böğürcü, İlçe Kaymakamı Mehmet Okur'a ve ilçedeki bazı kuruluşlara veda ziyaretinde bulunduğunu kaydetti.

        Böğürcü, "13 aydır Aydın'da görev yapıyorum. Günün birinde bu görevin biteceğini biliyordum. Nihayetinde de 44 yıldır meslek teşkilatından emekli olarak yüz akıyla ayrılmış bulunuyoruz." dedi.

        - Söke'de yapılacak kömür yardımları

        Söke Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından bu yıl 2 bin 750 ihtiyaç sahibi aileye kömür yardımı yapılacağı bildirildi.

        Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, yazılı açıklamasında, bu yıl 2 bin 750 aileye 2 bin ton kömür dağıtacaklarını belirtti.

        Kurtbeyoğlu, kömür yardımını kendisi alabilecek durumda olanların kaymakamlığa gelerek teslim alabileceklerini, gelemeyecek durumda olanlara kömürlerinin muhtarlıklar tarafından ulaştırılacağını kaydetti.

        - Karpuzlu'da terminal binası açılışı

        Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Karpuzlu ilçesine yapılan otogar törenle açıldı.

        Açılışta konulan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, son yerel seçimler öncesi verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

        İl genelinde hiçbir ayrım yapmadan hizmet için çalıştıkların kaydeden Başkan Çerçioğlu, "Otogar iki katlı, 5 bilet satış ve 3 yerel ürün satış ofisi, mescit, kafeterya ve restorana sahip. 8 bin 300 metrekare alan üzerindeki otogarın maliyeti 1,5 milyon lira." ifadelerini kullandı.

        Açılışa Karpuzlu Kaymakamı Ömer Faruk Güngen, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler